Lacul Firiza

Lacul Firiza a fost înființat în 1964 când porțile barajului cu o înălțime de 52 m au fost închise pentru a zăgăzui afluentul Firiza al Sasarului din Baia Mare. Ambarcațiunea de agrement cu plecarea de la clubul Simared va funcționa pe tot parcursul anului mai puțin în lunile în care lacul Firiza este înghețat.


Luces Y Bosques Lago Panguipulli Chile Chile Landscape Favorite Places

Please consider joining or donating to the local riding association to support trail development.

. Numele său denumește de asemenea și lacul de acumulare apă potabilă și menajeră din zonă. Baia Mare Ferneziu Lunci circa 14 km Marcaj turistic. Lacul de acumulare Firiza a fost construit pentru alimentarea cu apă a municipiului producerea energiei electrice și atenuarea viiturilor.

Cu ghidul potrivit locul îşi dezvăluie frumuseţile şi poveştile turiştilor aflaţi în căutarea unui loc ca o piatră preţioasă între munţi. Lacul de Acumulare Firiza. Lunci lacul Berdu baraj Firiza Obiectiv.

See all things to do. Contact Details Working Hours Address. Lacul De Acumulare Firiza Baia Mare.

Construit în 1964 este un baraj cu. Barajul situat doar 10 km de orașul Baia Mare a fost construit pentru alimentarea cu apă a municipiului producerea energiei electrice. Lacul Firiza sau barajul de acumulare Stramtori Firiza a fost construit pentru alimentarea cu apa potabila a municipiului Baia Mare.

Barajul a fost dat in functiune in 1964 are o inaltime de 52 de metri si o suprafata de 113 hectare. De asemenea el dă asigurări ca nivelul apei din lac va fi scăzut la minim dar suficient cât să nu afecteze debitul apei de la robinetele noastre. Lacul Firiza este principala sursă de apă pentru orașul Baia Mare.

This is my first aerial short video which showcases the diverse landscape of Firiza Lake - 23 km from the city center of Baia Mare. The Strâmtori Dam is built on the river Firiza. Lacul Firiza Relaxare sport și agrement la doar 10 minute de Baia Mare pe marginea lacului de acumulare Firiza.

See all things to do. Scăldatul în lac este însă interzis așa că dacă peștele Pacu s-ar înmulți acolo nu ar putea fi un pericol pentru om. Adaugă comentariu în romanian Comentarii.

Tot cu aceată ocazie mai spune că barajul este în siguranţă. Lacul are o lungime de 3 km și o lățime de 1 km. 8 hours agoLinişte peisaje perfecte pentru fotografii şi o plimbare cu vaporaşul.

Construit cu scopu de a furniza apă orașulu Baia Mare acum acest lac este folosit și pentru recreere. Baraj Firiza Vidra coada lacului. Klax vizitator locul meu preferat cand mergem in excursii cu cortul.

Sunt darurile spectaculoase ale unui loc unic din Maramureş. 2 days agoLacul de acumulare Strâmtori Firiza Baia Mare Foto. Lacul Firiza sau barajul de acumulare Stramtori Firiza a fost construit pentru alimentarea cu apa potabila a municipiului Baia Mare.

Vaporașul de ultimă generație este 100 electric fiind. Firiza Baia Mare Itinerar. Barajul a fost dat in functiune in 1964 are o inaltime de 52 de metri si o suprafata de 113 hectare.

Pe mal se construiește un complex de agrement. About Contact Map REVIEWS UPDATES. Lacul Berdu Baraj Firiza Localizare.

De miercuri 1 Iunie iubitorii de natură au posibilitatea să descopere și să exploreze lacul Firiza de la bordul vaporașului 100 electric. Șturu Valea Neagră Jidovaia. Pe drumul de la Baia Mare spre Firiza la aproximativ 23 km de Baia Mare.

MM Circuit Lacul Firiza route near Baia Mare. Lacul Firiza is one of the popular Lake located in Firiza listed under Local business in Firiza Lake in Firiza Reservoir in Firiza Add Review. Rumænien phone opening hours photo map location.

Lacul de acumulare Firiza realizat pe râul Firiza afluent al Sasarului se află lângă localitatea Firiza localitate înglobată în municipiul Baia Mare devenind un cartier al acestuia. Pe drumul de la Baia Mare spre Firiza la aproximativ 23 km de Baia Mare. The following rivers are tributaries to the river Firiza.

Înconjurat de pensiuni trasee de bicicletă sau locuri de campare Firiza este locul unde trebuie să ajungi atât pentru o după amiază plăcută cât și pentru o vacanță binemeritată. Lacul De Acumulare Firiza. 2 7 of 13 things to do in Baia Mare.

What people are saying. Lacul de acumulare Firiza. See all things to do.

Fernezely is a right tributary of the river Săsar in Maramureș County Romania. Lacul de Acumulare Firiza open now. Baia Mare Oraşul Săliştea de Sus Satu Mare.

Firiza este un cartier al municipiului Baia Mare și este situat la doar 10 km de centrul acestuia. Triunghi albastru punct roșu. It discharges into the Săsar in Baia Mare.

Marcajul albastru C pentru cicliști Tip traseu. Din 1 Iunie Firiza își va începe activitatea ca vaporaș de agrement oferind tuturor doritorilor posibilitatea de a descoperi lacul Firiza într-un mod sustenabil cu impact minim asupra. Its length is 28 km 17 mi and its basin size is 168 km 2 65 sq mi.

Vaporașul 100 electric Firiza va funcționa de mâine 1 Iunie 2022 Începând cu data de 1 Iunie 2022 ora 1200 vă asteptăm să descoperiți și sa. MM Circuit Lacul Firiza spre marcare. Address Lacul De Acumulare Firiza Reviews.

Lacul De Acumulare Firiza. Ambarcațiunea a fost lansată la apă în data de 18 Mai 2022 și a fost scoasă până în prezent la mai multe plimbări pe lacul Firiza pentru teste.


Lacul Firiza Baia Mare Foto Maguran Atti Surprising Romania Impreuna Promovam Frumusetile Romaniei Romania Water Outdoor


Firiza Lake Sunrise Sunrise Lake Landscape Sunrise


What These 15 North Carolina Photographers Captured Will Blow You Away Part 6 North Carolina Vacations Road Trip Places North Carolina Mountains


Baraj Firiza Baia Mare Romania Outdoor Water River


Aselenizare Gilau Somesul Rece Marisel Tarnita Beautiful Landscapes Landscape Natural Landmarks


Munții Carpați On Instagram Lacul Firiza Maramureș Descoperaromania Www Muntiicarpati Com Romania Travel Instagram Outdoor


Aerial View Of Lake Moogerah Containing Lake Queensland And Nature In 2022 Aerial View Aerial Nature


From Past To Present Natural Landmarks Lake Outdoor


Firiza Maramures Romania Tourist Places Natural Landmarks Travel


Fisherman On The Lake Nature Photographs Landscape Photo


Baraj Firiza Maramures Outdoor Travel Water


Lake Moomaw Covington Va Lake Covington


Acasa Redescopera Romania Romania Nature Beautiful Photo


Pin By Dragomir Dorin On Trei Ape Lake Romania The Mountain


Firiza Lake Near Baia Mare Romania Photo Taken By The Extremely Talented Mihai Grigorescu


Lake Hijiri Nagano Japan 日本の景色 日本


Munții Igniș Lacul De Baraj Firiza Jud Maramures Ignis Mountains Firiza Lake Romania Photo Http Peterlengyel Wordpress Com 960 505


Firiza Maramures Photo Kalmar Zoltan Autumn Morning Natural Landmarks Rural Culture


Lacu De Acumulare Firiza Espana

You have just read the article entitled Lacul Firiza. You can also bookmark this page with the URL : https://xiaomiflogelans.blogspot.com/2022/06/lacul-firiza.html

0 Response to "Lacul Firiza"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel